Els alumnes de l'escola el Timó omplen de música Sidamon

El Patge Reial va visitar Sidamon per recollir les cartes de la quitxalla del municipi, en el marc de la Festa de Nadal organitzada per l'Associació de Dones de Sidamon.

Els nens i nenes dels centres escolars de Sidamon interpreten nadales i poemes.
photo_camera Els nens i nenes dels centres escolars de Sidamon interpreten nadales i poemes.

Els alumnes de l'escola El Timó de Sidamon van voler fer partícips de l'activitat musical a tots els veïns del municipi, amb la iniciativa Omplim el poble de música, que va tenir lloc el passat divendres. Els nens i nenes acompanyats de l'equip docent, i la quitxalla de la llar d'infants La Tenalla, van recórrer el poble cantant nadales i recitant poemes. L'acte va finalitzar en el Local del Ball amb noves interpretacions i un berenar popular.

Les celebracions van continuar dissabte amb la Festa de Nadal organitzada per l'Associació de Dones de Sidamon. Un acte que va comptar amb la presència del Patge Reial quer va recollir les cartes dels nens i nenes del municipi. Tot seguit els assistents van poder fer cagar el Tió i gaudir de les activitats del grup d'animació.

La festa va continuar amb activitats pels adults, que van gaudir del sopar popular i de sessió de ball fins a la matinada.

Comentaris