Els atletes superen vent i fred en el Cros Intercomarcal Vila del Palau d'Anglesola

L'AMPA de l'escola Arnau Berenguer i l'Ajuntament del Palau d'Anglesola, amb el Consell Esportiu del Pla d'Urgell van organitzar la prova que forma part dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC).

Cros Intercomarcal Vila del Palau d'Anglesola 2015.
photo_camera Cros Intercomarcal Vila del Palau d'Anglesola 2015.

El Palau d'Anglesola va acollir el passat diumenge la 21 edició del Cros Vila del Palau, i el 86è Cros Intercomarcal del Pla d'Urgell, una competició atlètica, que malgrat el fort vent i les baixes temperatures, va reunir 389 escolars de la demarcació de Lleida. Inclemències meteorològiques que van fer desistir a més de 200 atletes que ja s'hi havien inscrit.

La prova atlètica que també s'emmarca en els Jocs Esportius Escolars de Catalunya, es va dur a terme en un circuit de 3.000 metres per a les categories superiors, fins als 100 metres de les categories de pàrvuls.

Pel que fa als guanyadors en la categoria oberta es van classificar en primer lloc, Marc Aranda i Laura Bota, mentre Adrià Geloch i Verònica Stolarczyk o feien en cadets, seguint amb els infantils Douaa Zaqui i Albert Capell.

En la resta de categories, Andrea Alemany i Adrià Cambero feien el millor temos en la categoria aleví, el mateix que feien els benjamins, Maria Roset i Roger Riu.

Podeu consultar la resta de resultats del Cros Vila del Palau en aquest enllaç.

Les properes cites esportives comarcals seran a Mollerussa el dia 1 de març en el Cros Ciutat de Mollerussa, Memorial Josep Ignasi Culleré, i el 15 de març en el Cros Vila de Golmés.

Comentaris