Mollerussa Comercial dóna llum verda a la plataforma de venda en línia dels seus associats

Presentació Venda en línia  (8)
photo_camera Presentació Venda en línia de Mollerussa Comercial

Mollerussa Comercial ha desplegat una plataforma digital de venda en línia per als seus associats, com a eina per contrarestar la influència de les xarxes i fomentar la utilització de les noves tecnologies en el petit comerç. La nova eina es va presentar aquest divendres en el marc de la Setmana del Comerç que s'ha celebrat a tota Catalunya, en un acte que va comptar amb la presència de la Directora General de Comerç de la Generalitat, Muntsa Vilalta.

Presentació Venda en línia  (10)Mollerussa Comercial fa temps que busca la manera que els seus associats puguin disposar d'una eina funcional i pràctica, amb la que puguin gestionar una petita botiga virtual que els permeti tenir presencia en la xarxa. Finalment s'ha trobat una plataforma amb la qual els 140 associats de l'entitat disposaran d'un espai personalitzat en el qual podran comercialitzar els seus productes, gestionar les vendes i fer arribar les comandes als seus clients.

Des de la plataforma, que es trobarà en el web www.mollerussacomercial.cat, els comerciants podran oferir un catàleg de deu productes de qualsevol sector, que aniran renovant de forma periòdica. La plataforma és gratuïta pels associats, i en el cas que es vulgui ampliar el nombre d'articles fins al centenar, s'aplicarà una tarifa, per la modificació tècnica que suposa, ja que en un principi la iniciativa està pensada per una quantitat màxima de deu articles per establiment.

Presentació Venda en línia de Mollerussa ComercialLa nova eina ja està operativa, encara que no estan presents tots els associats. Mollerussa Comercial ha organitzat un taller de formació, que tindrà lloc el dijous 11 d'abril, per tal que els nous usuaris puguin aprendre a gestionar les seves seccions, que també disposaran de diferents eines per desplegar estratègies de comunicació i interactivitat amb els clients.

Comentaris