Els escolars del Pla d'Urgell dediquen una jornada a la immersió lingüística amb anglès

L'English Day s'organitza des del Seminari de coordinació d'especialistes en llengua anglesa juntament amb el Consell Comarcal i el Servei Educatiu del Pla d'Urgell.

Al voltant de 350 alumnes participen en la tercera edició del  English Day del Pla d'Urgell.
photo_camera Al voltant de 350 alumnes participen en la tercera edició del English Day del Pla d'Urgell.

Al voltant de 350 alumnes de segon i sisè de Primària de 16 escoles del Pla d'Urgell han participat aquest dilluns, per tercer any consecutiu, en l'English Day, una jornada que permet a l'alumnat posar en pràctica els coneixements de llengua anglesa apresos al llarg de l'educació primària, ja que tots els tallers organitzats s'han dut a terme amb anglès.

Els escolars han participat en balls, tallers d'Scrabble, quiz show, pintura de samarretes, dictats, entre d'altres. També s'ha habilitat un readers corner, o el que és el mateix, un espai on fer lectura en veu alta, i han comptat amb l'acompanyament d'alumnes de diversos instituts de Mollerussa, que han fet tasques de monitoratge i suport.

L'objectiu és l'English Day és crear un espai per a l'intercanvi d'experiències entre escoles, professorat i alumnat, un espai de relació i cohesió mitjançant la pràctica de l'anglès de forma lúdica i participativa. Una iniciativa que s'organitza des del Seminari de coordinació d'especialistes en llengua anglesa juntament amb el Consell Comarcal i el Servei Educatiu del Pla d'Urgell.

Comentaris