Els Patges Reials recolliran les cartes dels infants de Mollerussa els dies 20 i 31 de desembre

Mollerussa patges interior
photo_camera Imatge d'arxiu de la visita dels Patges Reials, Gregori i Isidori, a Mollerussa

Els Patges Reials, Gregori i Isidori, faran enguany dues aturades a Mollerussa per recollir les cartes adreçades als Reis Mags d’Orient. La primera serà aquest dimecres dia 20 a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila des de dos quarts de 6 de la tarda a les 8 del vespre i la segona tindrà lloc diumenge 31 al Teatre L’Amistat a partir de les 11 del matí. Aquestes dues activitats formen part del programa de les festes de Nadal de l’Ajuntament que inclou una vintena d’activitats i que té el zenit en la Cavalcada de Reis, que arribaran com ja és habitual en tren a dos quarts de 7 de la tarda a l’estació per des d’allí desplaçar-se fins a la plaça de l’Ajuntament per fer els parlaments des del balcó consistorial.

El dia 20 hi seran a la biblioteca, mentre que el 31 estaran al Teatre L'Amistat

A banda dels diferents concerts de la Coral Ressò de l’Albada, de la coral Veus del Pla, de l’Orfeó Renaixença i dels alumnes de l’Escola Municipal de Música, la programació també inclou la cantada de Nadales a càrrec dels nois i noies de l’Agrupament Escolta Cal Met la vigília de Nadal a la plaça de l’Ajuntament. Un altre dels actes destacats, previst per dijous 28 a les 8 del vespre, és la lectura col·lectiva entre una vintena de persones d’El Poema de Nadal, de Josep Maria de Sagarra que va a càrrec de Saó de Ponent i compta amb la participació de l’Escola Municipal de Música i la col·laboració de l’Agrupació Sardanista.  

Programa de Nadal amb una vintena d'actes, entre els quals destaca la cavalcada del dia 5

Altres actes que organitza Saó de Ponent són una exposició de caganers de la col·lecció Jordi Serrate per als dies 27, 28 i 29 de desembre a la sala d’exposicions del Museu de Vestits de Paper i un espectacle infantil sota el títol Hola! Sóc lo Tió de Nadal, a càrrec de Campi qui pugui al Teatre L’Amistat el 29 de desembre a les 8 del vespre, uns actes que han presentat aquest dimarts al Bar de l’Amistat en presència del regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo. També L’Arreu-Casal Popular col·labora en la programació nadalenca amb l’activitat Busca l’home dels nassos pels carrers i places diumenge 31 a partir de les 11 del matí.

Comentaris