Els pilots lleidatans dominen en el Premi Ara Lleida puntuable per l'Estatal i Català d'Autocròs

La prova del Pla d'Urgell que va reunir més de 70 pilots, és la vint-i-tresena edició que patrocina la Diputació de Lleida amb el Premi Ara Lleida.

Campionat d'Espanya al Circuit de La Serra de Mollerussa
photo_camera Campionat d'Espanya al Circuit de La Serra de Mollerussa

El cap de setmana de competició a Mollerussa es va disputar sota un sol radiant i una temperatura plenament calorosa durant els dos dies. La prova va començar el dissabte amb les habituals verificacions administratives i tècniques. Al migdia, els cotxes van trepitjar la sorra per disputar els primers entrenaments oficials, que es van desenvolupar sense amb prou feines cap incidència. A mitjan tarda va arribar l'hora de la veritat amb la disputa de les primeres mànigues classificatòries, que van concloure així la primera jornada de carreres en el circuit la Serra de Mollerussa.

Campionat d'Espanya al Circuit de La Serra de MollerussaEl diumenge al matí va arrencar amb la disputa de les segones mànigues classificatòries i prop del migdia, es van disputar les finals puntuables pel Campionat d'Espanya i de Catalunya, amb tres podis lleidatans, dos per a l’Escuderia Lleida i un per a l’Escuderia Mollerussa, que era l’organitzador.

La categoria més productiva per als pilots lleidatans va ser la Divisió III, que va acabar amb la victòria de Delfín Lahoz de l'Escuderia Mollerussa i la segona posició de Joan Enric de Maria de l'Escuderia Lleida, tots dos separats per vuit segons de Campionat d'Espanya al Circuit de La Serra de Mollerussadiferència. L’altre podi lleidatà el va obtenir Josep Segalàs de l'Escuderia Lleida en la Divisió OR Sèries, categoria que es va adjudicar amb autoritat Fernando Palacios, de Sòria.

La Divisió I va ser per a Perfecto Calviño, del Yacar Racing i la II per al de Zamora Iván Posado. Amb referència a la Divisió Car Cross, el primer a creuar la meta va ser Antón Muiños de l'escuderia Arteix, mentre que la Júnior Car Cross, per a participants d’entre 13 i 17 anys, va finalitzar amb la victòria d’Óscar Palomo del Yacar Racing.

Comentaris