Els Reis porten les vacunes a la residència Ca la Cileta del Palau d'Anglesola

Les vacunes se subministraran als facultatius i tècnics de la residència Ca la Cileta i a les dues empleades del servei de neteja de l'Ajuntament
Les vacunes als empletats del servei de neteja del Palau d'Anglesola
photo_camera Les vacunes als empletats del servei de neteja del Palau d'Anglesola

Els Reis d'Orient, conscients de la situació actual del volum de contagis al municipi del Palau d'Anglesola, o de la crida del seu l'alcalde, van portar un regal molt especial, que van descarregar a la residència Ca la Cileta, consistent en les dosis de vacuna de la COVID-19 pel personal facultatiu i tècnic de la residència, i també pels empleats de la brigada de l'Ajuntament. Segons explica l'alcalde, Francesc Balcells, es vacunen les dues treballadores que s'encarreguen de la neteja diària dels equipaments municipals l'escola, el dispensari mèdic, el local cultural, les oficines de l'Ajuntament.
Els Reis i els seu seguici amb l'alcalde Francesc Balcells
El Palau d'Anglesola va rebre als Reis d'Orient amb l'habitual expectació de petits i grans, un any que la cavalcada no va tenir la socialització que acostumava a causa de les mesures sanitàries i preventives. La quitxalla es va haver de conformar amb les imatges de la retransmissió en el canal de YouTube municipal, però així i tot no van perdre la il·lusió d'esperar els regals. Després de la visita a Ca la Cileta, els Mags es van dirigir al Pavelló Poliesportiu des d'on es van dirigir, a través de les xarxes a tots els palauencs.

Balcells va fer una crida a la responsabilitat, amb les darreres dades de contagis, que comencen a ser preocupants, que no alarmats. Per aquest motiu el consistori amb el vistiplau de la Parròquia s'han suspès totes les misses dels diumenges 10 i 17 de gener.

Les vacunes al personal de la residència Ca la Cileta del Palau d'Anglesola

Comentaris