Les creacions dels Urban Sketchers Lleida omplen de color Linyola

Una vintena de membres dels USk Lleida han participat en la VII Fira de la Camamilla i Tractors Antics d'aquest municipi del Pla d'Urgell

Trobada dels USk Lleida a la Fira de la Camamilla i Tractors Antics de Linyola
photo_camera Trobada dels USk Lleida a la Fira de la Camamilla i Tractors Antics de Linyola

Una vintena de membres dels Urban Sketchers Lleida han participat aquest cap de setmanaen la VII Fira de la Camamilla i Tractors Antics de Linyola.

La majoria dels dibuixants s'han concentrat entre la casa de la vila i l'església on han reproduït tant els elements arquitectònics com l'ambient de la Fira

Abans de començar, han visitat l'exposició de Cal Formiguera que recull els treballs que van fer durant la Fira de la Camamilla de 2019.

Per aquesta setmana entrant, el programa d'activitats dels USk Lleida inclou una xerrada per part de membres del grup el dimecres 25 de maig, a l'Ateneu Popular de Ponent. Aquesta anirà al voltant del  moviment urban sketcher, coincidint amb l'exposició de dibuixos de la Festa dels 3 Tombs de Lleida, que s'hi pot veure aquest dies en la seu de l'entitat.

A més, el dissabte 28 de maig, hi ha prevista una sortida a Torrelameu, dins del programa de visites per diversos municipis de Ponent.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement