El segon cop que els delinqüents són enxampats en el mateix domicili de Linyola

Els delinqüents es van dedicar a trucar als timbres dels domicilis per comprovar que no hi havia ningú a l'interior, i van intentar entrar pels patis dels habitatges

Imatge de la plaça de l'Esglèsia de Linyola
photo_camera Imatge de la plaça de l'Esglèsia de Linyola

Els Mossos d'Esquadra van detenir a dos homes que van intentar entrar en un domicili de Linyola, després de ser alertats pels veïns del mateix carrer. Segons els mateixos veïns, al voltant de les deu del matí dos homes desconeguts van trucar a diferents domicilis d'un carrer del municipi, i després de comprovar que en un d'ells no responien van saltar pel pati del darrere d'un d'aquests habitatges. Els Veïns van alertar a l'Ajuntament i aquest als Mossos d'Esquadra de la caserna de Mollerussa, que en pocs minuts van desplegar un operatiu que va permetre enxampar als presumptes lladres avanç que poguessin entrar en el domicili.

Es dóna la circumstància, que en aquest mateix domicili, van intentar robar fa un parell d'anys, amb un modus operandi similars. En aquella ocasió la propietària de l'habitatge, una senyora de vuitanta anys es trobava en l'interior, acompanyada del seu fill, i va ser aquest qui després d'alertar als Mossos d'Esquadra, els va perseguir fins que els van poder detenir.

El fill de la propietària X.N, va explicar a Territoris.cat, que en la primera detenció es van poder identificar als delinqüents, però el dia del judici, les persones que es van presentar al jutjat no eren les mateixes que ell havia identificat en l'acte de reconeixement. Segons fonts properes al cas, en el moment de la detenció els delinqüents van lliurar als cossos de seguretat una documentació que no era d'ells, per la qual cosa, el dia de la compareixença la policia va portar davant del tribunal dos homes que els testimonis no coneixien de res, i així o van fer saber al jutge.

Aquest fet, resulta incompressible per X.N, que no pot entendre com després de fer el reconeixement de les dues persones que van entrar a robar al seu domicili, en el moment del judici apareguessin dos homes que no tenien res a veure amb la denúncia. Per a X.N, també resulta força sospitós, que en un curt període de temps, intentessin robar en el domicili de la seva mare, una persona gran i un habitatge relativament distanciat del centre urbà.

Comentaris