Enquesta d’opinió als usuaris de les piscines per millorar el servei

Dissabte tindrà lloc, a partir de les 7 de la tarda,  la darrera sessió del programa Fitestiu

L'activitat Fitestiu està guiada per una monitora
photo_camera L'activitat Fitestiu està guiada per una monitora

Per segon any consecutiu, l'Ajuntament de Mollerussa realitza una enquesta de satisfacció entre els usuaris de les piscines municipals per conèixer la seva opinió pel que fa a les instal·lacions, les activitats organitzades o el tracte del personal, entre altres. L’objectiu és l'aplicació de millores de cara a la pròxima temporada.

Entre les millores plantejades enguany està la instal·lació d’un rellotge digital, que donarà servei tant a l’estiu com a l’hivern, i el recobriment amb una malla de les tanques de la piscina per tal d’incrementar la privacitat dels usuaris.

Una de les millores d'enguany ha estat la instal·lació d’un rellotge digital

Les enquestes, que són anònimes, es reparteixen en mà a les persones que accedeixen al recinte des d’aquesta setmana i fins al final de la temporada i també es poden contestar telemàticament a través de les pàgines web de l’Ajuntament, així com a la piscina municipal. 

D’altra banda, aquest dissabte tindrà lloc la darrera sessió de les quatre programades dins del programa Fitestiu. L'activitat, organitzada des de la regidoria d’Esports i oberta a tots els públics, està dirigida per una monitora i es realitza a partir de les 7 de la tarda.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement