Escolars francesos visiten Mollerussa dins un intercanvi amb l’IES Terres de Ponent

El grup d'estudiants ha estat rebut per l'alcalde, Marc Solsona, que els ha ofert un recorregut ràpid per la història de la ciutat i els hi ha explicat el funcionament del consistori

Recepció Intercanvi-1 portada
photo_camera Foto del grup amb l'alcalde, a la Sala de Plens del consistori

Un grup d’escolars francesos, pertanyent al Lycée Jean Jaurès-Saint Affrique de Montpellier, han visitat aquest dimarts l’Ajuntament de Mollerussa, on han estat rebuts per l’alcalde, Marc Solsona. La visita s’emmarcava dins les diferents activitats que aquests alumnes estan duent a terme durant un intercanvi idiomàtic i cultural amb alumnes de l’IES Terres de Ponent de Mollerussa, que en els pròxims mesos retornaran la visita a Montpellier.

Durant l’estada dels escolars a l’Ajuntament, l’alcalde els ha ofert un recorregut ràpid per la història de Mollerussa i, des de la mateixa Sala de Plens, els hi ha explicat el funcionament de l’Ajuntament i les seves atribucions. Marc Solsona també ha volgut valorat els punts d’interès cultural de la ciutat i les seves tradicions, posant un èmfasi especial en els vestits de paper, atès que posteriorment els joves francesos en visitaven el museu.

Comentaris