Les escoles bressol celebren el Carnaval en un bosc de Barrufets de la mà d’alumnes de l’Institut Mollerussa

Alumnes del segon curs del Cicle formatiu de Grau Superior de Tècnic en Educació Infantil porten la festa a 120 nens i nenes dels quatre centres

Mollerussa Carnaval barrufets 3 interior
photo_camera Els estudiants han recreat el bosc on viuen els Barrufets al Pavelló Poliesportiu Municipal

Un total de 120 alumnes de les quatre escoles bressol de Mollerussa han celebrat aquest divendres la festa del Carnaval de la mà dels alumnes del segon curs del Cicle formatiu de Grau Superior de Tècnic en Educació Infantil de l’Institut Mollerussa els quals han recreat el bosc on viuen els Barrufets al Pavelló Poliesportiu Municipal. L’objectiu és poder fer pràctiques a través de l’organització de diferents activitats totes elles vinculades a la difusió de les festes tradicionals catalanes.

En aquest cas, per tal de celebrar el Carnaval s’ha triat com a fil argumental la vida d’aquests cèlebres personatges de color blau. Els petits han anan passant per les diferents estacions per gaudir de les diferents diversions que els organitzadors els havien preparat en un circuit per potenciar la psicomotricitat. Cal recordar en aquest sentit que aquest mateix curs de l’institut també va dur a terme diferents accions a les escoles bressol per tal de celebrar la Castanyada i el Cagatió. 

Comentaris