Exhibició de sardanes de punts lliures en l'aniversari del Monument a la Sardana

Commemoració de l'aniversari del Monument a la Sardana de Mollerussa
photo_camera Commemoració de l'aniversari del Monument a la Sardana de Mollerussa

El pròxim dissabte 16 de setembre a partir de 2/4 de 7 de la tarda, la Plaça i el Passeig de la Sardana s’omplirà de música i sardanistes per celebrar la ballada que commemora la inauguració del monument a la nostra dansa ara fa 21 anys.

Commemoració de l'aniversari del Monument a la Sardana de Mollerussa cartell 2017La Cobla Tàrrega serà l’encarregada de l’apartat musical i com a novetat, hi haurà una exhibició d’una sardana ballada en l’estil de “punts lliures” a càrrec del grup Mollerussa Dansa. També la mateixa colla ballarà una sardana antiga o curta interpretada per la cobla.

Amb aquestes exhibicions, l ‘Agrupació vol promocionar els nous cursos de sardanes i la nova proposta dansaire, que sota el paraigua de l’entitat, impulsa la recuperació dels balls tradicionals d’esbart i la sardana a la nostra ciutat.

La ballada comptarà amb el tradicional berenar de coca, xocolata, aigua o moscatell  per a tots els participants. L’Agrupació també posarà a la venda en aquesta diada les participacions de la loteria de nadal.

L’Agrupació inicia els cursos de sardanes el divendres 22 de setembre de 8 a 9 del vespre a la sala de balla de l’Amistat i les classes del “Mollerussa Dansa” els dilluns 25 de 2/4 de 9 a 10 de la nit també a l’Amistat.

Comentaris