Èxit de participació en la 14a edició de la Volta a l’Estany d’Ivars

La prova ha reunit a uns 850 participants entre les curses de 10 i 7 kilòmetres i la caminada
Volta a l'Estany d'Ivars-Vila-sana - Foto: Iter5
photo_camera La 14a edició de la Volta a l'Estany d'Ivars ha assolit un rècord de participació amb 850 inscrits - Foto: Iter5

Aquest diumenge 5 de novembre s’ha disputat la 14a edició de la Volta a l’Estany d’Ivars, una prova que comptava amb una cursa de 10 kilòmetres, una de 7 i una caminada. La prova, que ha tingut rècord de participació amb 850 inscrits, és una cursa consolidada dins del calendari lleidatà, i té com a objectiu, donar a conèixer l’Estany d’Ivars i el poble d’Ivars d’Urgell i fomentar l’esport i la vida sana.

Els organitzadors es mostraven “molt satisfets” amb la jornada i afegien que “la Volta a l’Estany d’Ivars ja és un referent en la Comarca del Pla d’Urgell”, i avançaven que “ja estem preparant algunes novetats per l’any vinent per celebrar els 15 anys de la prova”.

El primer classificat de la cursa de 10 kilòmetres ha estat Sergi Hidal Blade, amb un temps de 35 minuts i 4 segons, seguit de Jordi Trepat i Bernat Ollé.
En la categoria femenina, la guanyadora ha estat Núria Ribalta, amb un temps de 41 minuts i 21 segons, seguida d’Anna Artal i Elisa Lladós.
Pel que fa a la cursa de 7 kilòmetres, el primer en creuar la línea de meta ha estat Sulayman Touray, amb un temps de 25 minuts. Completaven el podi Genís Alías i Oscar Aran. El categoria femenina, la guanyadora ha estat Adriana Vilalta, amb un temps de 31 minuts i 10 segons, seguida de Marta Bosch i Clàudia Pinós.

Podeu consultar més informació referent a les curses en la nostra web: www.iter5.cat

Comentaris