Expoclàssic de Mollerussa constata el bon moment del col·leccionisme

En aquesta edició, l’Expoclàssic ha rebut la visita dels clubs André Citroën Club de Catalunya i del Lleida Clàssic Drivers a més de la d’Ivan Cervantes, cinc vegades campió del món d’Enduro
Trobada de Motos Clàssiques en el marc d'Expoclàssic ©FiraMollerussa
photo_camera Trobada de Motos Clàssiques en el marc d'Expoclàssic ©FiraMollerussa

Expoclàsic va ser la fira menys afectada per la crisi sanitària i es va poder celebrar durant les edicions anteriors, per la qual cosa ha constatat que el sector del col·leccionisme i els vehicles clàssics genera de forma directa i indirecta una important activitat econòmica. El certament que ha celebrat la vint-i-setena edició aquest cap de setmana a Mollerussa va reunir 56 expositors del Mercat de l’automòbil, moto, accessoris i col·leccionisme, clubs, i mercat d’antiquaris.

Visitants de la fira Expoclàssic de Mollerussa ©FiraMollerussa
Visitants de la fira Expoclàssic de Mollerussa ©FiraMollerussa

El director de Fira Mollerussa, Xavier Roure assegurava diumenge, després de comptabilitzar al voltant de 12.000 visitants, que són molt bones xifres i suposen la recuperació d’indicadors alhora que “detecta moltes ganes de fer fira i moltes ganes de venir, tant pel que fa a professionals com a aficionats”. Roure va voler posar valor també els monogràfics d’aquesta edició, els quals han comptat, ha dit, amb una molt bona acollida per part del públic. Enguany, aquestes exposicions, han estat protagonitzats pels cotxes americans, el model Seat 127 i la firma Derbi. Pel que fa al Mercat d’antiquaris, el qual hi era present per tercer any, també ha gaudit d’una molt bona afluència de visitants.

El diumenge es va celebrar la tradicional Trobada de Motos Clàssiques “Ciutat de Mollerussa”, que compta amb la col·laboració de l’associació Motos Clàssiques Ponent. Una concentració que ha augmentat enguany el nombre d’inscrits respecte a les darreres edicions reunint una setantena de participants, que han dut a terme un recorregut pla d’uns setanta quilòmetres i que els ha portat fins a l’Espluga Calba.

Trobada de Motos Clàssiques en el marc d'Expoclàssic ©FiraMollerussa
Trobada de Motos Clàssiques en el marc d'Expoclàssic ©FiraMollerussa

Un any més, el saló ha esdevingut punt de trobada no només per a professionals i aficionats al món dels clàssics sinó també per a clubs i personalitats vinculades a aquest món. Així, en aquesta edició, l’Expoclàssic ha rebut la visita dels clubs André Citroën Club de Catalunya i del Lleida Clàssic Drivers a més de la d’Ivan Cervantes, cinc vegades campió del món d’Enduro. El pilot ha visitat la fira acompanyat pel director i membres del Comitè Organitzador i ha participat també en la Trobada de Motos Clàssiques. 

Comentaris