Exposició conjunta de les colles dels 50 a Mollerussa dels darrers vint anys

EXPO 20 ANYS de Collers dels 50 a Mollerussa Cartell texteAmb motiu dels 20 anys de celebració dels aniversaris dels 50 anys de les diferents quintes de Mollerussa, la Colla dels 50 i més ha muntat una exposició retrospectiva amb material de cadascuna de les colles.

L’exposició es podrà visitar a la Sala d’exposicions de l’Amistat del dissabte 11 al dissabte 18 de novembre en horari feiner de 5 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre i el dissabte i diumenge en horari d’11 del matí a 1 del migdia i de 5 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre.

La primera de les colles en celebrar l’aniversari dels 50 anys va ser la dels nascuts l’any 1947

Segons els organitzadors, l’exposició comptarà amb imatges de les diferents celebracions, cartells d’activitats, llibres commemoratius, marxandatge de les colles i "altres sorpreses que de ben segur faran reviure records, anècdotes i  moments molt especials a tothom que la visiti".

La primera de les colles en celebrar l’aniversari dels 50 anys de forma conjunta van ser els nascuts l’any 1947. A partir d’aquesta iniciativa d’un grup de mollerussencs i mollerussenques, les celebracions s’han dut a terme sense interrupcions, "amb innovacions constants i fent extensible, en molts casos, la participació de la ciutadania en diferents esdeveniments".

"La bona sintonia entre colles de diferents generacions va propiciar l’any 2015, la creació de la Colla dels 50 i més, amb l’objectiu de donar continuïtat a la participació i implicació d’un importat segment d’edat en les activitats de la nostra ciutat", afegeixen els promotors.

Comentaris