La participació popular equilibra la programació de la Festa Major de Mollerussa

El músic i productor Marc Marzenit
photo_camera El músic i productor Marc Marzenit

Una votació popular que es va dur a terme a través de les xarxes socials amb la participació de quatre-centes persones ha estat un dels elements que ha servit per elaborar la programació de la Festa Major de Mollerussa, que tindrà lloc del 16 al 19 de maig. Un cartell en el qual s'ha equilibrat la dosis musical, amb el teatre, la cultura popular, per aconseguir participació i convivència.

La banda Zoo actuarà a la Festa Major de MollerussaSerà una Festa Major que estrenarà nous espais, com la plaça Manuel Bertrand, que obrirà el cartell musical el dijous dia 17 amb el concert de la banda de versions The Aguateques. Completaran la cartellera per divendres Zoo i Allioli, i el dissabte amb Itaca Band i el músic i productor mollerussenc Marc Marzenit.

Podeu descarregar la programació completa en aquest enllaç

La Festa Major d'enguany també comptarà amb l'obra humorística The Primitals, d'Ylliana Teatro, que es farà al Teatre L'Amistat dissabte 18 de maig i el preu de l'entrada, que ja està a la venda per Ticketmaster, serà de 15 euros. També serà de pagament el concert del grup Sant Andreu Jazz Band, coordinada per Joan Chamorro i formada per joves alumnes, que actuaran diumenge a les 7 del vespre també al Teatre L'Amistat. Les entrades també estan a la venda per 10 euros. El Teatre L'Amistat també serà l'escenari del tradicional concert d'havaneres que es farà divendres 17 a les 11 de la nit amb Les Anxovetes amb entrada gratuïta.

The Primitals, d'Ylliana Teatro a la Festa Major de MollerussaPel que fa al públic infantil, el seu cap de cartell serà l'espectacle La gran festa d'El Pot Petit, divendres a les 12 del migdia a la plaça de Manuel Bertrand. Dissabte 18 a dos quarts de 6 de la tarda a la plaça Major, serà protagonista la companyia Lince amb l'espectacle familiar Tentempié, mentre que diumenge 19 a la mateixa hora i a la mateixa plaça hi haurà animació infantil amb la companyia Alea Teatre que representarà l'espectacle Un dia genial.

Comentaris