El festival Minúscul de Mollerussa omplirà de ritme Cal Jacques

Gerard Aledo serà l'encarregat d'estrenar aquesta nova proposta musical de petit format

Gerard Aledo
photo_camera Gerard Aledo

El dijous 4 d'agost arrencarà la primera actuació musical del festival Minúscul, una proposta organitzada per Produccions Minúscules que compta amb el suport de l’Ajuntament de Mollerussa.

El pati de Cal Jacques serà l'escenari escollit per aquesta trobada i l'encarregat de donar el tret de sortida el cantant pop Gerard Aledo.

Aledo presentarà nous temes al públic mollerussenc, i repassarà alguns dels seus treballs més recents, com l’EP 'Obrint els ulls'

Aledo ja va actuar a Mollerussa l’any 2017 amb el grup Animal, banda mestissa que liderà durant quatre anys. Amb el seu projecte en solitari, ofereix un espai per la introspecció i el sentiment a partir de cançons despullades i sinceres.

Les entrades pel concert de Gerard Aledo estaran a la venda per 5 euros únicament a taquilla a partir de les 19.30 hores.

La programació musical es complementarà amb un espai gastronòmic on el públic podrà fer un mos amb un tall de pizza o coca de recapte del Forn Macià de Sidamon o gaudir d’una cervesa Matoll de Belianes.

El festival Minúscul continuarà els dijous 11 i 18 d'agost amb les actuacions de Galgo Lento i Olga Zoet

Comentaris