Mon Amour Mollerussa Summer Festival disposarà d’un pàrquing de 2,5 hectàrees al Parc de la Serra

Macaco, un dels caps de cartell de la primera edició del Mon Amour
photo_camera Macaco, un dels caps de cartell de la primera edició del Mon Amour

El Mon Amour Mollerussa Summer Festival està ultimant els darrers detalls per la primera edició del festival que se celebrarà el 22 i 23 de juny al Parc de la Serra. El festival, que es presenta com el primer esdeveniment estival de Ponent, comptarà amb actuacions des de les 6 de la tarda fins a les 6 del matí els dos dies.

L’organització ha anunciat aquesta setmana que oferirà autobusos gratuïts des de l’estació de la carretera de Torregrossa fins al Parc de la Serra en horari de les 11.30 a les 7 del matí. La freqüència d’aquests busos serà de cada 30 minuts aproximadament.

També s’habilitarà una finca de 2,5 hectàrees com a aparcament on podran aparcar de froma gratuïta els assistents. Aquest espai serà proper a la zona d’acampada a la qual es tindrà accés gratuït amb l’entrada. Altres serveis gratuïts per als assistents seran la zona de dutxes, una carpa per carregar el mòbil o l’espai gastronòmic.Horaris actuacions grups

Aquesta setmana també s’han confirmat els horaris de les actuacions tant del divendres com del dissabte. La primera jornada l’obriran les formacions lleidatanes Lo Pardal Roquer, Koers i Fa1na, que donaran pas a un dels caps de cartell, Macaco. Tancaran la nit els concerts de Brams, Marky Ramone, Allioli i la sessió del dj Monka.

Pel que fa al dissabte, actuaran durant la tarda Cesk Freixas i Els Amics de les Arts, referents dins de l’escena catalana. Sense Sal seran els encarregats d’encetar la nit de Sant Joan que veurà desfilar pel Mon Amour a Amparanoia, Xeic!, Boikot i La Cosa Nostra, a més del dj Send0.

Les entrades segueixen a la venda a www.monamour.cat o bé a l’Ajuntament de Mollerussa, al Sweet Disc, al bar Lasser o a la Sala ONE. Els menors de 16 anys hauran d’accedir al recinte acompanyats d’un adult i amb autorització paterna, que es pot descarregar des de la web del festival.

Comentaris