Finalitza la primera fase de millora de la xarxa de subministrament elèctric de Torregrossa

L'Ajuntament mostra la seva satisfacció pel fet que la companyia ha complert els terminis de la interconnexió dels transformadors

Xarxa Electrica Torregrossa Interior
photo_camera L'actuació permetrà que el municipi disposi de dues escomeses

La companyia elèctrica Endesa va finalitzar la passada setmana les obres de millora de l'abastament de la xarxa elèctrica al municipi de Torregrossa, una actuació que responia al compromís que va adquirir amb el consistori al mes d'octubre.

Endesa Distribució Elèctrica ha instal·lat una xarxa soterrada de 25 KV que connecta les dues estacions transformadores ubicades al municipi i també ha dut a terme millores tècniques en aquestes. La companyia ha invertit en l'actuació 72.000 euros. Les millores permetran que el municipi disposi de dues escomeses i així evitar els continus talls de subministrament que havia patit fins ara, amb els perjudicis que això suposava per empreses, comerços i particulars.

Les obres evitaran els continus talls de subministrament que es patien fins ara

L'alcalde de Torregrossa Josep M. Puig ha mostrat la seva satisfacció pel fet que la companyia hagi complert el seu compromís de dur a terme les actuacions abans de finalitzar l'any. Tot i així, espera que no es repeteixen els episodis de talls i micro talls, i que la companyia completi les millores en la xarxa.

Comentaris