La Fira Autotrac aplegarà un total de 37 expositors de vehicles d'ocasió a Mollerussa

La Fira Autotrac 2018 Pavellons Firals
photo_camera La Fira Autotrac 2018 Pavellons Firals

La fira Autotrac de Mollerussa, dedicada al sector d'ocasió en maquinària agrícola i industrial i automòbils, celebrarà aquest cap de setmana del 12 al 14 d'abril la seva trenta-unena edició en la qual participaran 37 expositors en un Recinte ocupat de gairebé 20.000 metres quadrats.

Presentació de la Fira Autotarc de MollerussaEl certamen, que obrirà al públic de divendres a diumenge de les 10 del matí a les 8 de la tarda, serà inaugurat oficialment divendres a les 6 de la tarda a càrrec de la secretària general d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Marta Felip, segons va explicar aquest dimarts l'alcalde i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat pel director de l'ens firal, Poldo Segarra.

Solsona va remarcar el bon tancament de la passada Fira de Sant Josep tant pel que fa al sector de l'automòbil com al de la maquinària agrícola, uns bons resultats que acostumen a presagiar unes bones fires d'Autotrac i Autotardor, ha valorat.

Amb unes expectatives que va descriure com a tirant a molt altes, l'alcalde ha destacat també el fet que es mantingui el nombre d'expositors participants en l'edició d'enguany i respecte dels darrers anys.

Comentaris