La Fira de l'Estany es consolida com a referent turístic i gastronòmic

El president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell Josep Maria Huguet va explicar que l'ens té previst presentar en els pròxims mesos una App per facilitar l'accés a l'oferta turística, cultural gastronòmica i de lleure, des de dispositius mòbils

Activitats en el marc de la Fira de l'Estany d'Ivars d'Urgell
photo_camera Activitats en el marc de la Fira de l'Estany d'Ivars d'Urgell

Vistants de la viutena edició del Fira de l'Estany d'Ivars d'UrgellAbans de superar la primera dècada, la Fira de l'Estany d'Ivars d'Urgell es pot considerar consolidada com a referent de l'oferta turística, gastronòmica i de lleure del Pla d'Urgell. Una consideració, que segons els organitzadors es deu a la resposta dels expositors, que en aquesta edició han arribat als 120, i de les més de 8.000 persones que han visitat el certament aquest cap de setmana.

La Fira va comptar amb la presència del periodista i director de la pel·lícula Segon Origen, Carles Porta, que va incloure l'Estany d'Ivars i Vila-sana com a localització del seu treball. La Fira va presentar una exposició fotogràfica amb imatges del rodatge de la pel·lícula.

Vistants de la viutena edició del Fira de l'Estany d'Ivars d'Urgell 1El certamen ha duplicat aquest any el nombre d'expositors, que representaven els sectors de l'artesania, l'alimentació i la promoció del comerç local d'Ivars d'Urgell, una mostra que es va combinar amb altres activitats gastronòmiques com el show cooking a càrrec d’Àlex Guiu i Josep Maria Forn. I el diumenge al matí el vermut popular acompanyat de música en directe va completar una agenda que tenia com a objectiu mostrar l'oferta per fomentar la comarca com a destinació turística. En aquest sentit el president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell Josep maria Huguet va anunciar que l'ens té previst presentar en els pròxims mesos una App per facilitar l'accés a l'oferta turística, cultural, esportiva, gastronòmica i de lleure, des de dispositius mòbils.

Cliqueu aquí per veure el recull d'imatges 

Comentaris