Fira de Mollerussa anul·la el certamen Mollerussa E-Vents previst per al novembre

Espai de restauració i gastronomia en Fira E-vents
photo_camera Mollerussa E-Vents va incloure en la seva primera edició un espai adreçat a la restauració i la gastronomia

El Consell Directiu de Fira de Mollerussa va decidir, en una reunió mantinguda la setmana passada, no tirar endavant la segona edició de Mollerussa E-Vents, certamen que al novembre estava previst celebrés la seva segona edició, segons ha explicat el director de l'ens firal, Poldo Segarra.

Poldo Segarra diu que es buscaran altres activitats per dinamitzar el comerç

El director ha afegit però que es buscaran altres activitats, ja que “creiem que hi ha un buit per cobrir”. En aquesta línia, Segarra ha valorat que "el sector comercial necessita activitats per dinamitzar-lo i buscarem quines activitats es poden fer per cobrir aquest espai que queda”.

En aquest sentit, ha continuat dient que es valoraran diferents aspectes com el format, la durada o l’econòmic a l’hora de buscar quin tipus d’activitats es poden desenvolupar i s'ha referit a altres esdeveniments organitzats per Fira de Mollerussa com Lo Vermutet, amb un format diferent del que és una fira tradicional. 

Comentaris