Fira Mollerussa clausura Expoclàssic amb un balanç de bons resultats econòmics

Expoclàssic va tancar aquest diumenge amb bona afluència de visitants, especialment dissabte al matí i diumenge, registrant-se unes xifres que ronden les 8.000 persones

 

Fira Expoclàssic Mollerussa @JosepAPérez
photo_camera Fira Expoclàssic Mollerussa @JosepAPérez

El director de Fira Mollerussa, Xavier Roure manifestava aquest diumenge, que Expoclàssic ha estat una bona fira en uns temps difícils i basant-se en el fet que el 68% dels expositors del Mercat de l’accessori i col·leccionisme han assegurat a les enquestes haver rendibilitzat la seva inversió com a participant en el certamen. Una altra de les dades d’aquests qüestionaris a les que s’ha referit Roure ha estat la del 82% d’aquests que han manifestat la seva intenció de tornar en la pròxima edició.

Expoclàssic va tancar aquest diumenge amb bona afluència de visitants, especialment dissabte al matí i diumenge, registrant-se unes xifres que ronden les 8.000 persones

Trobada motos clàssiques 2021 @FiraEl certamen recuperava aquest diumenge la Trobada de Motos Clàssiques, una iniciativa organitzada pels Amics de Motos Clàssiques Terres de Ponent, que l'any passat van haver de suspendre a causa de la pandèmia. Enguany van participar en la trobada una seixantena de col·leccionistes i aficionats, els quals, després d’esmorzar, van fer una sortida consistent en una ruta d’uns setanta quilòmetres passant per Golmés, Vilanova de Bellpuig, Bellpuig, Belianes, Maldà i Vallbona de les Monges, on s’ha fet una parada, en la tornada van passar per Arbeca i Miralcamp.   

Fira Expoclàssic Mollerussa @JosepAPérezFira Mollerussa encara la recta final del calendari amb el Concurs de Pintura Ràpida, que tindrà lloc el 26 de setembre, Autotardor -la segona fira de vehicles i maquinària usada-, que se celebrarà del 22 al 24 d'octubre. Tancarà l'any la trobada de cibernautes, Lan Party, el certamen que reunirà als aficionats a les noves tecnologies del 4 al 7 de novembre.

Comentaris