Fira de Mollerussa continua batent rècords en venda de cotxes amb l'Autotrac

El certamen d'ocasió va tancar amb 153 cotxes venuts i prop de 2 M€ de negoci

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
photo_camera L'ens firal ha sortejat un premi de 3.000 entre els compradors d'un cotxe a la fira

El sector de l'automoció a la passada 29a fira Autotrac de Mollerussa va tancar amb unes xifres rècord per tercer any consecutiu. En un balanç històric, els expositors van vendre 153 cotxes per un import total de gairebé dos milions d'euros. El director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, ha fet públiques aquest dimarts les dades, mostrant la seva satisfacció per aquests resultats.

Després d’un bon any 2016 pel que fa a la recuperació de vendes i volum de negoci del sector automobilístic a les tres fires celebrades a la capital del Pla d’Urgell: Fira de Sant Josep, Autotrac i Autotardor, amb un total de 483 cotxes venuts per una suma de 8.862.719 euros, el sector continua millorant les seves xifres aquest 2017 amb nous registres. Així, si per la Fira de Sant Josep celebrada el passat mes de març, el sector batia rècord de volum de negoci amb 7,6 M€ i 284 cotxes, el tancament de resultats de l’Autotrac, celebrat del 7 al 9 d’abril, torna a aconseguir una nova marca, superant anteriors balanços d’aquest certamen tant pel que fa a l’import de vendes, amb 1.968.808 euros, com d’automòbils venuts, amb 153 vehicles.

Entre la Fira de Sant Josep i l’Autotrac, les vendes de cotxes a les Fires de Mollerussa superen enguany els 9,5 M€, un 34% més que durant el mateix període de l’any passat

Entre la 145 Fira de Sant Josep i l’Autotrac, les vendes de cotxes als certàmens de la capital del Pla d’Urgell superen enguany els 9,5M€, un 34% més que durant el mateix període de l’any passat, i 707.562 euros més que tot l’any 2016 entre les tres fires. Amb aquestes xifres, i a falta d’Autotardor, al mes d’octubre, el repte que es van marcar des de l'ens firal a principis d'aquest 2017, d'arribar als 10M€ en vendes en la suma de les tres fires d'enguany, està pràcticament garantit.

El 23% dels compradors d'un cotxe a l'Autotrac són de fora de Lleida

Pel que fa a les dades d’automoció d’Autotrac, fira dedicada al sector d’ocasió, destaca l’increment de compradors de fora de la demarcació de Lleida, amb un 23% (l’any passat un 16% i el 2015 un 12%), i en especial de la província de Tarragona. En percentatges, el 12% dels compradors van ser de Mollerussa, el 9% d’altres poblacions del Pla d’Urgell, el 10% de Lleida ciutat, el 46% de la resta de la demarcació de Lleida, el 5% de Barcelona, el 12% de Tarragona, el 2% de Girona i el 4% de punts de fora de Catalunya com a Binéfar, Fraga o Castillonroy.

Continua també la tendència dels darrers anys pel que fa a l’augment del preu mitjà de cotxe venut, el qual es va situar enguany en 12.868 euros, una mica per sobre de la mitja de l’any passat i recuperant valors de fa deu anys. L’àmplia gamma dels automòbils exposats es va reflectir també en els preus dels cotxes venuts, que van oscil·lar entre els 30.500 euros, el cotxe més car venut, i els 1.300, el més barat.

Un veí  d’Alcanó guanya el Premi de 3.000 euros sortejat entre els compradors d’un cotxe d’ocasió

D’altra banda, el veí Gregori Albareda d’Alcanó ha resultat el guanyador del sorteig del Premi de 3.000 euros entre els compradors d’un cotxe en el marc de la passada edició de l’Autotrac i que s’ha portat a terme aquest matí davant notari. El guanyador d’enguany va comprar un Audi A4 Avant a l’expositor Multiauto Balaguer de la capital de la Noguera.

Comentaris