Fira de Mollerussa crea una Borsa de treball de personal auxiliar per als certàmens del 2022 i 2023

Els admesos s'incorporaran com a personal laboral temporal d’auxiliars de fira tindran com a funcions diferents feines de suport als certàmens firals com el d’auxiliar en punts d’informació, suport en Jornades Tècniques, atenció protocol·lària
El tècnic Joaquim Fabrés en les classes de formació de la Fira ©JosepA.Pérez
photo_camera El tècnic Joaquim Fabrés en les classes de formació de la Fira ©JosepA.Pérez

Amb la voluntat de poder disposar de personal auxiliar pels certamens del 2022 i 2023, Fira de Mollerussa ha obert una convocatòria per aquelles persones que estiguin interessades en treballar en les fires mollerussenques. El termini de presentació de solicituts s'obre aquest dimecres, i fins al 12 de gener, es podran presentar les sol·licituts per prendre part en el procés selectiu per a la Borsa de treball de l'ens firal de la capital del Pla d'Urgell.

Promoció del 2019 dels auxiliars de les fires de Mollerussa ©JosepA.PérezLa sol·licitud s’haurà de presentar de forma electrònica i es podrà obtenir a l’adreça https://www.mollerussa.cat/ajuntament/ofertes-de-treball/. Els admesos entraran, a posteriori, en un procés de selecció que constarà de dues fases: l’assistència a un curs formatiu i superació del test i, en segon lloc, un concurs de mèrits. D’altra banda, aquells que van fer el curs d’auxiliar de fira el 2017 o anys posteriors hauran de presentar la instància, si bé estaran exempts de la realització del curs.

Els aspirants –els quals hauran de tenir complerts els 16 anys i l’ESO o equivalent, entre altres requisits– que finalment integrin la Borsa de treball per cobrir el personal laboral temporal d’auxiliars de fira tindran com a funcions diferents feines de suport als certàmens firals com el d’auxiliar en punts d’informació, suport en Jornades Tècniques, atenció protocol·lària, realització d’enquestes, control d’accés als espais firals, suport en el muntatge i desmuntatge de la fira o la distribució de publicitat.

Amb el tràmit de la creació d’aquesta Borsa de treball, Fira de Mollerussa continua així amb la iniciativa, engegada el 1999, de formar persones que vulguin treballar als certàmens firals, sent el més important el de la Fira de Sant Josep, al qual l’ens firal necessita contractar més personal auxiliar.

Comentaris