Fira de Mollerussa lliura el premi de 3.000 euros de la fira Autotrac

La veïna d'Almacelles, Sara Arcas, va ser la guanyadora d'enguany per la seva compra d'un Volkswagen Golf a la firma Solcar de Tàrrega.

 

Sara Arcas guanya el premi de 3.000 euros entre els compradors d'Autotrac.
photo_camera Sara Arcas guanya el premi de 3.000 euros entre els compradors d'Autotrac.

El director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, va fer entrega del taló corresponent al premi de 3.000 euros sortejat entre els compradors d'un cotxe d'ocasió a la vint-i-setena edició del certamen Autotrac organitzat per Fira de Mollerussa i celebrat el passat mes d'abril. L'agraciada va ser la veïna d'Almacelles Sara Arcas, per la compra d’un Volkswagen Golf a l’expositor Solcar de Tàrrega.     

L'entrega del premi, patrocinat pels expositors del sector de l'automòbil i l'ens firal, es va portar a terme a les instal·lacions de la firma Solcar a Tàrrega.

La vint-i-setena fira Autotrac de Mollerussa, celebrada del 17 al 19 d’abril i dedicada als sectors de la maquinària agrícola i industrial, automòbils, caravanes i camions, tot d’ocasió, va tancar amb un rècord històric de volum de negoci pel que fa al sector automobilístic, amb 133 cotxes venuts. Pel que fa a l’import de les transaccions, la suma va pujar a 1.611.568 euros, la millor dada des de l’any 2000

Comentaris