Fira de Mollerussa lliura el premi de 3.000 euros per comprar un cotxe a l’Autotardor

El director de Fira de Mollerussa Poldo Segarra lliura els 3.000 euros a Laura Gaya
photo_camera El director de Fira de Mollerussa Poldo Segarra lliura els 3.000 euros a Laura Gaya

El director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, ha lliurat aquest dimarts el taló del premi de 3.000 euros corresponent al guanyador del sorteig realitzat entre els compradors d’un cotxe d’ocasió en el marc de la 23a fira Autotardor, certamen celebrat a l’octubre passat. En aquesta convocatòria va resultar guanyadora la veïna de l’Espluga Calba, Laura Gaya, per la compra d’un cotxe Renault Fluence al concessionari Autansa 3000, amb seu a Fondarella, on s’ha portat a terme l’entrega del premi. 

Aquest sorteig de 3.000 euros està patrocinat pels expositors d’automoció participants a la fira i l’ens firal. A més a més d’aquest sorteig, al llarg de l’any es fan dos sorteigs més, un de 3.000 euros per la fira Autotrac i un altre de 6.000 euros entre els compradors d’un cotxe durant la Fira de Sant Josep, el que suposa un total de 12.000 euros entre les tres fires. 

La 23a fira Autotardor, celebrada del 20 al 22 d’octubre, va tancar amb bons registres pel que fa al volum de negoci realitzat pel sector automobilístic. Així, el certamen va assolir, amb 117 cotxes venuts per una suma total d’1.695.253 euros, dades que suposaven el seu segon millor any per darrere del tancat el 2016. 

El director de l’ens firal s'ha referit a aquests resultats recordant també les xifres totals de l’any 2017 en el còmput dels tres certàmens amb presència del sector automobilístic (Fira de Sant Josep, Autotrac i Autotardor), amb un volum de negoci en total que va superar els 11 milions d’euros

Comentaris