Fira de Mollerussa preveu superar el centenar de cotxes venuts a Autotardor

L’Autotardor, la segona fira d’ocasió anual que organitza Fira de Mollerussa, ha tancat aquest diumenge la vint-i-quatrena edició.
photo_camera L’Autotardor, la segona fira d’ocasió anual que organitza Fira de Mollerussa, ha tancat aquest diumenge la vint-i-quatrena edició.

Fira de Mollerussa preveu sobrepassar la xifra del centenar de cotxes d’ocasió venuts a la fira d’Autotardor d’aquest cap de setmana i continuar així per cinquè any consecutiu –des de l’any 2014–, per sobre de les cent vendes pel que fa al tancament del sector automobilístic en aquest certamen.

Malgrat la mala climatologia amb la pluja de dissabte al matí i la baixada de temperatures, sobretot diumenge, el director de l’ens firal, Poldo Segarra, s’ha mostrat optimista i ha indicat que si bé el temps ha afectat en el nombre de visitants, una mica per sota dels de l’any passat, no ha influenciat en canvi en el negoci realitzat i el tancament de vendes.

En el balanç de la fira Autotardor, adreçada al sector d’ocasió del sector automobilístic i de la maquinària agrícola i industrial, Segarra ha valorat positivament les dades de les enquestes realitzades als expositors, on un 80% d’aquests manifesten la seva intenció de tornar a participar l’any vinent, la qual cosa demostra, segons el director, el paper de la fira com a eina per a ells i per fer negoci.

Autotardor ha comptat amb la participació de 29 expositorsL’Autotardor, la segona fira d’ocasió anual que organitza Fira de Mollerussa, ha tancat aquest diumenge la vint-i-quatrena edició. En total hi ha participat 28 expositors, xifra que ha suposat un increment de tres respecte a l’anterior convocatòria. 

En els pròxims dies tindrà lloc el sorteig d’un premi de 3.000 euros entre els compradors d’un cotxe d’ocasió en el marc de la fira, un al·licient que té com a objectiu el tancament d’operacions durant el certamen i que permet conèixer el nombre de vendes. En aquest sentit, el director ha afegit que les altres dues fires anuals –Fira de Sant Josep i l’Autotrac – han fet molt bons registres i tot fa pensar que enguany s’assolirà la segona millor dada històrica en volum de negoci del sector d’automoció en el conjunt de les tres fires anuals, superant de nou la xifra dels 10 milions d'euros.

D’altra banda, els certàmens de la capital del Pla d’Urgell tenen la seva pròxima cita amb l’onzena edició del Saló Mollerussa Lan Party, del 8 a l’11 de novembre.

Comentaris