Fira de Mollerussa tanca el calendari rondant els 12.000.000 d'euros en venda de cotxes

Sector automoció de la Fira Autotrac de Mollerussa
photo_camera Sector automoció de la Fira Autotrac de Mollerussa

Fira de Mollerussa ha batut el seu propi rècord de venda de cotxes en el conjunt de certàmens firals dedicats a aquest sector que se celebren al llarg de l'any. En les tres fires amb presència automobilística, Sant Josep, Autotrac i Autotardor, s'han venut 555 cotxes que han sumat un import d'11.955.712 euros, superant la xifra d'11,2 milions d'euros aconseguida en el 2017.

El director de Fira de Mollerussa, Xavier RoureAmb les dades que ha presentat aquest dimarts el director de Fira de Mollerussa, Xavier Roure, l'hi ha permès assegurar que l'ens firal de la capital del Pla d'Urgell s'ha situat com a líder de venda de cotxes, tant nous com d'ocasió, a les terres de Lleida, ja que l'oferta de vehicles és més àmplia i això fa que al final les vendes i els visitants siguin superiors.

En la darrera edició d'Autotardor es van assolir, xifres record de vendes per un import de 2,1 milions d'euros i 127 cotxes venuts, amb uns preus mitjans que oscil·laven dels 17.000 euros, 2.000 més que el preu mitjà de l'any passat, circumstància que va propiciar els bons resultats del certamen.

Sorteig 3000 euros Autotardor 1

Maria Goretti Cunillera, de L'Albi, s'emporta el premi de 3.000 euros 

En el marc de la roda de premsa s'ha portat a terme també el tradicional sorteig de 3.000 euros entre els compradors d'un cotxe d'ocasió i que està patrocinat per l'ens firal i els expositors participants en el certamen. El sorteig, realitzat davant notari, ha tingut com a guanyadora la veïna de L'Albi, Maria Goretti Cunillera, qui va comprar un Ford Ecosport a l'expositor Lamsauto de Lleida.

Comentaris