Fira de Mollerussa estrena la imatge gràfica de la 150a Fira de Sant Josep

L'ens firal ha fet arribar més de mil dossiers a potencials expositors, on es comuniquen els diferents canvis del Recinte Firal, presentats a l’octubre, amb motiu de la reorganització d’espais, professionalització i sectorització del certamen
La imatge gràfica de la 150a Fira de Sant Josep ©EstherBarta
photo_camera La imatge gràfica de la 150a Fira de Sant Josep ©EstherBarta

Fira de Mollerussa presentava aquest dimarts la nova imatge corporativa que identificarà la 150a edició de la fira de Sant Josep, el grafisme l'ha desenvolupat l'estudi de disseny Depastademoniato, que ha volgut fer una "picada d'ullet" a cartells més clàssics del saló, conservant components com un camp llaurat o la maquinària agrícola i incorporant-hi les osques de les rodes en una rodona. 

La imatge gràfica de la 150a Fira de Sant Josep ©EstherBarta
La imatge gràfica de la 150a Fira de Sant Josep ©EstherBarta

L'ens firal ha fet arribar més de mil dossiers a potencials expositors, on es comuniquen els diferents canvis del Recinte Firal, presentats a l’octubre, amb motiu de la reorganització d’espais, professionalització i sectorització del certamen. . Els canvis responen a la reubicació del sector dels tractors, després d'arribar a un acord amb els concessionaris, i la remodelació del recinte firal com una aposta professional de futur. El director de Fira de Mollerussa, Xavier Roure ha assegurat que aquestes variacions suposen "punts positius i de millora".

Roure també ha fet valdre l'acceptació d'aquestes modificacions per la majoria dels expositors, les quals impliquen utilitzar la zona posterior als pavellons firals -amb una superfície de 19.000 metres quadrats bruts i on es localitzaran els concessionaris de tractors i la maquinària agrícola–, una nova distribució dels pavellons firals i el trasllat de les firmes d'alimentació i productes de proximitat a l'exterior, i també es traslladen les 'firetes' a la carretera de Miralcamp.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement