Fira de Sant Josep de Mollerussa supera els 7 milions d'euros en vendes de cotxes

Saló de l'Automòbil de la Fira de Sant Josep de Mollerussa 2
photo_camera Saló de l'Automòbil de la Fira de Sant Josep de Mollerussa

Les vendes de vehicles al Saló de l'Automòbil de la Fira de Sant Josep de Mollerussa han repuntat en relació a l'edició de l'any passat i, amb un volum de negoci de 7,6 milions d'euros, que correspon a 285 vehicles, segons ha explicat aquest dimarts el director de l'ens firal Poldo Segarra.

Roda de Premsa Tancament Vendes Saló Automòbil de Mollerussa i sorteig premi 6.000En comparació amb el 2018, les vendes de cotxes a la fira de Sant Josep han augmentat, ja que se'n van vendre 279 per valor de 7,1 milions d'euros. Aquest any, el cotxe més car que s'ha venut ha estat un Mercedes per valor de 97.250 euros, i el més econòmic un Dacia, per 8.500 euros. Una altra xifra que ha destacat Poldo Segarra és que el 42% de les vendes han superat els 24.000 euros.

Segons Segarra, les dades són un reflex de l'economia, que s'està recuperat 

En aquest sentit, el director de l'ens firal ha destacat que del 2016 al 2017 es va produir el 'salt' en les vendes, ja que es va passar de 5,5 a 7,6 milions d'euros i ara s'estan registrant 3 anys de tendència estabilitzadora.

Saló de l'Automobil de la Fira de Sant Josep de Mollerussa 1L'alcalde i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, ha situat el Saló de l'Automòbil com un indicador del volum de negoci de les fires i ha afegit que enguany, amb 4 dies de fira, del 16 al 19 de març, el primer dia ja sabíem que aniria molt bé per les sensacions dels expositors.

Aquest dimarts ha tingut lloc sorteig davant notari del Premi de 6.000 euros entre tots els compradors d'un cotxe en el marc de la fira. El guanyador en aquesta edició ha estat Daniel Quintero, de Lleida, qui va comprar un Kia Sportage a la firma Callesa de Lleida.

Comentaris