El centre de Mollerussa serà un dels eixos de promoció econòmica més potents, que ha de desbancar els Pavellons Firals

Marc Solsona i Poldo Segarra presenten les Fires de Mollerussa
photo_camera Marc Solsona i Poldo Segarra presenten les Fires de Mollerussa

El Patronat Fires de Mollerussa ha presentat aquest divendres el calendari firal per al 2019, un programa amb el qual la ciutat es vol fer seva la capitalitat agrària i tecnològica. Al llarg del 2019 està previst celebrar 9 certàmens, entre ells els referents i vaixells insígnia com a Fira de Sant Josep, i el seu Saló de l'Automòbil, Autotrac i Autotardor, i les incorporacions tecnològiques de la Lan Party i la Drone Party.

El recinte exterior de Fira de Sant Josep, ple a vessar en el matí del diumenge 1L'oferta firal de la capital del Pla d'Urgell comporta un important dinamisme econòmic tant a la ciutat com a la comarca, ja que durant l'any els certàmens convoquen al voltant de 230.000 visitants, i l'activitat dels esdeveniments podria arribar a general un volum de negoci que es podria situar al voltant de 12 Milions d'euros en tots els sectors qui es poden veure beneficiats per la seva activitat, segons la fórmula que utilitza la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC).

Mollerussa Lan Party supera els 700 participantsEn l'acte de presentació hi han participat el president del Patronat Fira de Mollerussa i alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el director de l'ens firal Poldo Segarra, que han explicat les novetats d'enguany que estaran relacionades amb millores i arranjaments dels pavellons firals, així com les instal·lacions. En aquest sentit han destacat que estrenarà virtualment la renovació del pavelló 125è aniversari que estarà acabada per Sant Josep. Ho farà en el marc de la Mollerussa Drone Party, prevista els dies 15, 16 i 17 de febrer. Solsona ha destacat que la trobada tecnològica està previst que aculli la primera cursa oficial de drons en l'àmbit federatiu.

Visitants del sector de la maquinària agrícola de la Fira Autotrac de MollerussaL'alcalde de Mollerussa ha fet un èmfasi especial en el comerç de la ciutat afirmant que a través de les fires fem comerç i en aquest sentit, ha apuntat que el centre de Mollerussa serà un dels eixos de promoció econòmica més potents i desbancarà, en aquest sentit, la dels pavellons firals.

Després de la Mollerussa Drone Party, el calendari firal continua, amb la Fira de Sant Josep arribarà del 16 al 19 de març, Autotrac del 12 al 14 d'abril, Equimollerussa, del 3 al 5 de maig, juntament amb Expoclàssic el 4 i 5 de maig, el 18è Concurs de Pintura Ràpida, el 22 de setembre, Autotardor, del 25 al 27 d'octubre i la Mollerussa Lan Party del 7 al 10 de novembre.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement