El Foraster obre les festes de Sant Salvador de Golmés

En el decurs de l'acte inaugural de les festes patronals de Golmés, es va lliurar el premi del Concurs de cartells per la Festa Major, al guanyador Jordi Calvís

Jordi Calvís i Qim Masferrer, amb les publilles i hereus de Golmés
photo_camera Jordi Calvís i Qim Masferrer, amb les publilles i hereus de Golmés

El Foraster, Quim Masferrer, va dur a terme el seu programa particular en l'acte inaugural de la festa patronal de Sant Salvador de Golmés, en la que el director i periodista, va ser el pregoner. El públic, que omplia el Teatre el Casal, va quedar bocabadat amb les improvisacions i la complicitat de Masferrer.

El guanyador del Concurs de cartells Jordi CalvísUn gran nombre de veïns de Golmés no van voler perdre l'oportunitat de tenir una fotografia amb el popular personatge de la pantalla petita, i divulgador dels atractius dels pobles del territori.

En el decurs de l'acte es van proclamar com a Pubilla a Núria Jansat, a qui acompanyaran com a Dames Victòria Gomà i Abril Pérez. Pel que fa a l'Hereu l'elegit va ser Jaume Sabaté, que també l'acompanyaran els Cabalers Jordi Balcells i Roger Jovells.

També es va donar a conèixer el cartell guanyador del Concurs de cartells de la Festa Major d'agost, obra de Jordi Calvís, que va rebre la dotació de 300 euros, de la mà de l'alcalde Jordi Calvís. El jurat també va premiar amb 100 euros, el cartell presentat per Emma Altisent.

Comentaris