La formació &TheBand i Castell del Remei posen el colofó al cicle Biblioteques amb DO

53 biblioteques públiques dels territoris de les 11 DO vinícoles de Catalunya acosten la cultura del vi a través de la literatura, la música, la poesia, els contes

Biblioteques amb DO al Castell del Remei amb el Grup &TheBand 1
photo_camera Biblioteques amb DO al Castell del Remei amb el Grup &TheBand 1

El Celler del Castell del Remei va ser l'escenari de la darrera activitat del cicle Biblioteques amb DO, iniciativa que impulsa la Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa, i en la que col·laboren els cellers del mollerussenc Tomàs Cusiné. L'acte es va celebrar en la sala Lucilla Atilia del celler i va consistir en un vermut que va maridar la música de la formació &TheBand i els vins del Castell del Remei.

Tomàs Cusine explica els vins de Castell del RemeiLa formació musical està integrada per alumnes adults de l'Escola Municipal de Música de Mollerussa, que van interpretar un repertori de bandes sonores del cinema, que va sorprendre el prop d'un centenar de persones que van assistir a l'acte. Entre peça i peça, el propietari del celler Tomàs Cusiné va fer una breu introducció del tast dels vins que es van presentar en l'acte.

El públic que va assistir a l'acte es va trobar envoltat per l'obra de Sarah Bejerano, un recull fotogràfic que porta per títol Terra Endins i que es pot visitar fins al 28 de febrer.

Biblioteques amb DO al Castell del RemeiHa sigut la cinquena edició del cicle Biblioteques amb DO, una iniciativa en la qual hi participen 53 biblioteques públiques dels territoris de les 11 DO vinícoles de Catalunya, que té com a objectiu acostar la cultura del vi a través de la literatura, la música, la poesia, els contes, la gastronomia i les diverses manifestacions i llenguatges culturals oferint una àmplia proposta de serveis d'informació i d'activitats per a tots els públics: aparadors culturals, conferències, passejades entre vinyes i lectures, exposicions, clubs de lectura, vermuts literaris, concursos, lectures dramatitzades, hores del conte, etc. Un programa variat i de qualitat en què, de gener a desembre, cada mes està dedicat a una regió vitivinícola a través de les biblioteques del seu territori.

Comentaris