Firacamp la Festa de la Floració de Miralcamp tindrà la tradicional mostra de productes locals

FiraCamp la Festa de la Floració de Miralcamp edició del 2017 Interior
photo_camera FiraCamp la Festa de la Floració de Miralcamp edició del 2017

2018-04-04-PHOTO-00000002Firacamp la Festa de la Floració que se celebra aquest cap de setmana a Miralcamp obrirà divendres la cinquena edició amb la conferència del meteoròleg Francesc Mauri, parlant sobre El clima i l'agricultura. El certamen s'inaugurarà oficialment el dissabte amb un acte en el qual hi participarà el president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell Joan Trull acompanyat de l'alcalde de Miralcamp Melcior Claramunt i els membres de la corporació.

El programa d'activitats continuarà dissabte, amb la presentació del segell commemoratiu de la Fira que dura a terme Josep Maria Garsaball, continuarà amb el tast de vins del celler Tomàs Cusinè que es maridaran amb els productes de la marca Argal i Fruits de Marge, el dissabte dia 14.

FERRETERIA-BARO-MARÇ2018El programa de diumenge, el protagonitzarà el mercat de productes de proximitat i artesanals, en el que hi participaran cinquanta-cinc establiments que exposaran els seus productes en el Pavelló Municipal. El mateix diumenge els visitants podran recórrer el terme en carruatge i assistir a tallers dedicats a l'elaboració de sabó natural o d'infusions ecològiques.

La festa d'enguany presentarà com a novetat una mostra de cuina elaborada amb poma, pera i productes locals, una activitat que duran a terme diumenge els cuiners del  restaurant Les Moles d'Ulldecona.

Comentaris