Gas Natural finalitza la xarxa subministrament a Castellnou de Seana

Jordi Llanes, ha explicat que el consistori també té previst connectar el servei en els equipaments públics, com les escoles o l’edifici consistorial i la llar de jubilats, que actualment compten amb calderes de gasoil.

Obres de la xarxa a Castellnou de Seana
photo_camera GAS NATURAL OBRES CASTELLNOU (3)

La companyia Gas Natural ha finalitzat les obres de la xarxa de subministrament del servei en el municipi de Castellnou de Seana. Una actuació que es va iniciar en el mes de maig del passat any, amb les que l’empresa ha instal·lat més de 2.500 metres de canonades, molt superior als 500 metres que s’havien previst en iniciar l’actuació, donada la demanda d’usuaris.

La companyia va finalitzar les obres de canalització en el carrer Sant Blai, l’eix central del municipi, i vial de trànsit que pertany a les competències de la Diputació de Lleida.

Un cop finalitzada la xarxa principal de subministrament, Gas natural ha començat a col·locar les escomeses domèstiques, en 115 habitatges aproximadament la meitat del municipi, segons ha explicat l’alcalde Jordi Llanes.

La companyia està comercialitzant el servei oferint preus i finançaments especials per tal d’incrementar el nombre d’escomeses.
Jordi Llanes, ha explicat que el consistori també té previst connectar el servei en els equipaments públics, com les escoles o l’edifici consistorial i la llar de jubilats, que actualment compten amb calderes de gasoil, per la calefacció i l’aigua sanitària, però hauran d’esperar a poder aconseguir alguna línia de finançament per poder executar-les.

Comentaris