La gimnasta bellvisenca Carla Cerdà representant catalana en el Torneig Internacional de Malta

El la competició, que se celebra a partir del divendres 20 de novembre, hi participaran altres països, com Japó, Dinamarca, Itàlia, Suïssa, Estats Units. 

Moncasí afegeix que el torneig de Malta és d'un gran nivell i per a les gimnastes del Club FEDAC és una experiència molt enriquidora. La preparadora assegura que la convocatòria esportiva és un excel·lent aparador internacional per al club lleidatà.

El Club FEDAC Lleida, que va nàixer el 2014, hereu del Club Gimnàstic Bellvís, que també dirigia Moncasí, compta amb 20 gimnastes.
photo_camera Moncasí afegeix que el torneig de Malta és d'un gran nivell i per a les gimnastes del Club FEDAC és una experiència molt enriquidora. La preparadora assegura que la convocatòria esportiva és un excel·lent aparador internacional per al club lle

La gimnasta de Bellvís, Carla Cerdà, participarà aquest cap de setmana en el Torneig Internacional de gimnàtica artística, que se celebrarà a Malta. Cerdà ha estat seleccionada, juntament amb Alexandra Delgado, ambdues en les files del Club FEDAC Lleida, per l'organització de la competició, com a consequencia del bon nivell de les gimnastes.

Serà la primera experiència internacional de les gimnastes, que prepara la bellvisenca Maribel Moncasí, en la cita més important del circuit d'aquesta modalitat esportiva.

La preparadora Maribel Moncasí, va mostrar la seva satisfacció deguda al fet queés el segon any consecutiu que el club està representat en el torneig de Malta. L’any passat va ser-hi Maria Cerdà, que va aconseguir una merescuda medalla de plata en la categoria. Per la seva banda, Cerdà també hi hauria pogut anar aquest any, però fa uns mesos va patir una lesió, ruptura de lligaments creuats del genoll esquerre, de la qual s’està recuperant. Maria Cerdà té previst tornar a la competició el mes de febrer, a la Copa Catalana.

Moncasí afegeix que el torneig de Malta és d'un gran nivell i per a les gimnastes del Club FEDAC és una experiència molt enriquidora. La preparadora assegura que la convocatòria esportiva és un excel·lent aparador internacional per al club lleidatà.

El Club FEDAC Lleida, que va nàixer el 2014, hereu del Club Gimnàstic Bellvís, que també dirigia Moncasí, compta amb 20 gimnastes.
 

Comentaris