La gimnasta Maria Cerdà rep el reconeixement de les institucions

La gimnasta de Bellvís va obtenir tres medalles en la trobada internacional de Malta que es va celebrar al mes de desembre.

Maria Cerdà i la seva preparadora i mare en la recepció a l'Ajuntament.
photo_camera Maria Cerdà i la seva preparadora i mare en la recepció a l'Ajuntament.

El president de la Diputació Joan Reñé va rebre aquest dijous a la gimnasta de Bellvís Maria Cerdà, en reconeixement a les tres medalles que va obtenir, el passat mes de desembre, en el Trofeu Internacional Gymstars, que es va celebrar a Malta. La gimnasta ha estat acompanyada per l'alcalde de Bellvís Francesc Fabregat, membres del consistori i de la família.

Reñé ha felicitat la gimnasta pels triomfs obtinguts i que l’han fet mereixedora de fins a mig centenar de medalles durant la seva jove carrera esportiva. Al campionat internacional de Malta va fer un segon lloc a la categoria general, primera en la competició de barres asimètriques i segona en la categoria de barra fixa.

El consistori de Bellvís, amb el seu alcalde Francesc Fabregat al capdavant, també va retre homenatge a la gimnasta local. La jove, que es va iniciar en aquest esport a l'edat de tres anys de la mà de la seva mare Maribel Moncasí, qui també va ser gimnasta, milita actualment amb el Club Gimnàstic FEDAC de Lleida, i ha estat campiona de Catalunya d'INIGYM i PROMOGYM.

Comentaris