Golmés adquireix un solar per ampliar l’escola Francesc Arenes i millorar-ne l’accés

L’Ajuntament de Golmés va adquirir l’any 2010 l’edifici que es troba al costat de l’escola amb la previsió de poder dur a terme l’ampliació, però l’estat d’aquest va obligar a desestimar l’actuació

Pati de l'escola Francesc Arenes de Golmés 1
photo_camera Pati de l'escola Francesc Arenes de Golmés

L'Ajuntament de Golmés ha formalitzat aquest dimarts la compra d'un solar que confronta amb l'edifici que l'ajuntament va adquirir l'any 2010 al costat de l'escola Francesc Arenes. Amb aquesta adquisició el consistori podrà dur a terme l'ampliació d'espais en el centre educatiu.

Segons ha explicat l'alcalde de Golmés, Jordi Calvís, el projecte preveu enderrocar l'edifici amb la qual cosa, juntament amb el nou solar resultarà un espai de 500 metres quadrats, que permetran ampliar el pati de l'escola, així com urbanitzar un vial lateral perpendicular al carrer Raval. Des d'aquest nou vial de sis metres d'amplada i 50 de llargada s'accedirà a l'escola, i així es millorarà la seguretat.

El consistori invertirà en l'actuació 195.000 euros de fons propis, amb els que també millorarà tancaments i serveis de l'aula de P-3 del centre educatiu.

Comentaris