S'inaugura a Golmés el primer equipament de Pàdel Indoor del Pla d'Urgell

Les pistes que s'han instal·lat a Select Pàdel Indoor són les mateixes que s'utilitzen en la competició del WorldPadelTour.

Grup-NOTICIA TERRITORIS
photo_camera A la imatge, l'staf de Select Pàdel Indoor durant la inauguració de l'equipament de dissabte passat.

El passat dissabte dia 10 de setembre Select Pàdel Indoor va obrir les seves portes. Situat al polígon industrial d'Els Colomers de Golmés, i molt proper a la ciutat de Mollerussa. Select Pàdel compta amb quatre pistes cobertes panoràmiques d'última generació. Les pistes que s'hi han instal·lat són les mateixes que s'utilitzen en la competició del WorldPadelTour.IMG_0039

Quant als serveis que s'ofereixen, a banda del lloguer habitual de pistes, també hi ha la possibilitat de fer classes de pàdel per a tots els nivells, tant per adults com per a nens i nenes, entenent en aquest cas els valors de l'esport com a essencials en la formació dels infants.
IMG_0058
D'altra banda, en el mateix recinte s'ha habilitat un espai per dur a terme activitats dirigides per una fisioterapeuta, com Pilates, gimnàstica hipopressiva, GAC o salut d'esquena.IMG_2075

Aquest projecte es materialitza amb la intenció de contribuir a consolidar la pràctica d'un esport que s'ha popularitzat molt durant els darrers anys, i d'oferir un servei de qualitat.

Comentaris