Golmés convoca a les puntaires de la comarca en la trobada anual

En el decurs de la trobada es va dur a terme la votació popular per designar a les pubilles i hereus que presidiran els actes al llarg de l'any 2017

La votació que va designar a la pubilla i l'hereu de Golmés pèl 2017
photo_camera La votació que va designar a la pubilla i l'hereu de Golmés pèl 2017

El Pavelló Salvador Ezquerra de Golmés va reunir aquest diumenge a un gran nombre de puntaires del Pla d'Urgell, en el marc de la trobada anual que convoquen el col·lectiu d'aficionades locals. Una matinal en la qual es van poder compartir treballs de gran qualitat d'aquesta modalitat artesana de punta de coixí.

Puntaires participants en la trobada de GolmésLes amfitriones van obsequiar a les participants amb detalls del municipi, i també es van dur a terme sortejos d'articles facilitats pels comerços i empreses locals i del Pla d'Urgell.

En el decurs de la troba es va dur a terme la consulta popular per designar als joves que seran nomenats pubilla, hereu, dames i cabalers de l'any. Entre les propostes van resultar guanyadors de la consulta Eunici Visa, com a pubilla, a qui acompanyaran les dames Júlia Visa i Yaiza Hernàndez, així com Adrià Vilalta com a hereu, amb la companyia dels cabalers Gerard Roig i Lluc Camprubi.

Els joves seran nomenats oficialment en l'acte de presentació de la Festa major, que tindrà lloc el pròxim 5 de juny.

Comentaris