Golmés i Mollerussa recapten 3.082,92 i 3.522,35 euros per la Marató, respectivament

Golmés per la Marató 2018
photo_camera Golmés per la Marató 2018

Aquest diumenge 16 de desembre ha tingut lloc la gala solidària anual de la Marató de TV3, aquest any dedicada a la lluita contra el càncer. Des dels municipis de Golmés i Mollerussa, es van fer diverses activitats al llarg del dia per recaptar fons per la causa.

La Marató a Golmés

Golmés va preparar dos actes per recaptar diners per La Marató de TV3. A les 12 de migdia, al pavelló Salvador Ezquerra, es va celebrar un Festival Funky – Hip Hop organitzat per Espai Sport.Golmés per la Marató 2018-1

A la tarda, al Centre Cívic, es va fer un bingo popular. Amb aquestes dues activitats i la col·laboració dels veïns del municipi, es van recaptar un total de 3.082,92 euros, que s'han donat a la Marató.

La Marató a Mollerussa

Mollerussa va recaptar 3.522,35 euros en el global de diverses activitats organitzades al llarg del dia.

Degut a la previsió de mal temps i pluja pel matí de diumenge, l'organització va canviar la plaça de l'ajuntament pel vestíbul i la Sala Polivalent del Teatre l'Amistat com a emplaçament per les activitats programades per la Marató

Les activitats van consistir en un esmorzar solidari, una tómbola, venda de llibres, joguines, tallers de manualitats, sorteig de cistelles, actuacions i exhibicions de ball, en què van participar els veïns de Mollerussa. Es preveu que al llarg de la setmana, diferents col·lectius del municipi realitzin més aportacions. Mollerussa per la Marató tancarà l’activitat amb la posada en escena el divendres 8, dissabte 9 i diumenge 10 de febrer del nou espectacle teatral de la Colla dels 50 i més.

Mollerussa per la Marató 2018

Comentaris