Golmés recupera la tradició de les Serenates en el marc de la Festa Major

El divendres, la música electrònica inundarà el recinte de les piscines amb la festa Summer Festival, que protagonitzaran els Dj's Kate Ear, Luxury, Louis Fox i Juli.

Els Catarres en el concert del dissabte a Golmés.
photo_camera Els Catarres en el concert del dissabte a Golmés.

L’Ajuntament de Golmés recuperarà aquest any, en el marc de la Festa Major, la tradició de les Serenates. Es tracta de concerts que les orquestres oferien als Ajuntaments, a principis del segle passat, quan els músics s’allotjaven en cases particulars durant els dies de festa, i com a gentilesa feien aquestes actuacions en les places, i l’alcalde obsequiava amb un puro a cadascun dels músics.

Podeu consultar el programa detallat dels actes de la Festa Major en aquest enllaç.

pepet_i_marieta_bonaEls temps han canviat, però el municipi ha volgut introduir en el seu programa aquesta tradició, i aquest dijous a tres quarts de dotze de la nit a l'església Parroquial, l'orquestra Maravella oferirà la primera Serenata, i l'alcalde Jordi Calvís, obsequiarà als músics de la formació amb un puro. L'acte es repetirà, en aquest cas a carreg de l'orquestra Selvatana, que incorporarà veus a la Serenata, a la mateixa hora, i també en l'església parroquial. La darrera de les Serenates tindrà lloc el diumenge a dos quarts d'una del migdia, interpretades per l'orquestra Costa Brava, i en el mateix escenari de l'església parroquial.

Al marge de les novetats, la programació es completa amb la música més contemporània, dirigida al públic jove, amb un cartell encapçalat per Pepet i Marieta, Els Catarres, i la Banda Puig, que actuaran plegats, el dissabte a partir de la mitjanit al passeig de Les Magnòlies. Però avanç, el divendres, la música electrònica inundarà el recinte de les piscines amb la festa Summer Festival, que protagonitzaran els Dj's Kate Ear, Luxury, Louis Fox i Juli.

Un seguit de propostes, que tan sols representen un petit aperitiu de què serà tota la programació de la primera Festa Major del Pla d'Urgell, que es completa amb havaneres, activitats infantils, concerts, ballades de sardanes, esports, sessions de ball, per finalitzar el diumenge amb un espectacular castell de focs.

Comentaris