L'acte d'elecció es va dur a terme en el marc de la Trobada de Puntaires

El nomenament de la Pubilla, les Dames, l'Hereu i els Cabalers es durà a terme en el marc de la Festa Major de Sant Salvador que se celebrarà el pròxim mes de maig

Les puntaires de Golmés van organitzar sortejos entre les participants
photo_camera Les puntaires de Golmés van organitzar sortejos entre les participants

Golmés va celebrar aquest diumenge l'acte d'elecció de la Pubilla i l'Hereu de 2016, els joves que presidiran els actes locals a partir del pròxim més de maig. La tria es va fer per votació popular, com bé sent tradicional, en el marc de la Trobada de Puntaires.

El resultat de la votació va designar com a Pubilla a Núria Jansat, a qui acompanyaran com a Dames Victòria Gomà i Abril Pérez. Pel que fa a l'Hereu l'elegit va ser Jaume Sabaté, que també l'acompanyaran els Cabalers Jordi Balcells i Roger Jovells.

Els nous representants del municipi seran nomenats oficialment el pròxim dia 16 de maig, en el decurs de l'acte de presentació de la Festa Major de Sant Salvador, i que també inclourà la lectura del pregó que aquest any farà l'actor i director Quim Masferrer, protagonista i conductor del popular programa de TV3 El Foraster.

Pel que fa a la Trobada de Puntaires, el Pavelló Salvador Ezquerra va reunir aquest diumenge, al voltant de 400 puntaires arribades de tot el territori, una convocatòria de les aficionades a la punta de coixí locals. Les participants van poder exhibir i compartir els seus treballs, al mateix temps que participar en els sortejos que es van organitzar.

Comentaris