Alumnes de la UdL traslladen a la pràctica docent els seus coneixements sobre l'ensenyament de l'anglès en edats primerenques

IGNASI PERAIRE2
photo_camera L'activitat docent es va impartir a les aules de P5 de l'escola M. Ignasi Peraire i a les aules de P4 de les Arrels de Mollerussa

Alumnes del graus d'Educació Infantil i Educació Infantil/Gestions Creatives de la UdL, que cursen l'assignatura: "'ensenyament de l'anglès com a llengua estrangera en edats primerenques ", van visitar les aules de P5 de l'escola Mestre Ignasi Peraire de Mollerussa per traslladar a la pràctica docent els seus coneixements  amb les seves propostes didàctiques en un context real.

Durant la sessió, es va dur a terme una activitat relacionada amb un conte per treballar els animals, tot seguit, un joc de vocabulari i una tercera activitat que consistia en treballar els aliments, fent un joc de psiscomotricitat. Va ser una activitat molt enriquidora perquè es van implicar molt amb el projecte.

La pràctiva docent d'els alumnes de la UdL va continuar a l'Escola de les Arrels, a les aules de P4 on es van dur a terme activitats sobre l'Easter. 

Prèviament les dues mestres d'anglès, la Paula Sobrepere de Les Arrels i la Montse Galceran de l'Escola Mestre Igansi Peraire, van assistir a una sessió a la Universitat de Lleida per explicar com treballen i quins projectes fan a les seves respectives escoles.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement