Nou local del Servei de Rehabilitació Comunitària en Salut Mental i Addiccions de Mollerussa

El servei atén persones amb trastorn mental sever per acompanyar-les en el seu procés de recuperació psicosocial, fomentar l’autonomia i la inclusió social

photo_camera Aquest nou local permetrà augmentar el ventall d'activitats que s’ofereixen a les persones amb trastorn mental

Gestió de Serveis Sanitaris, empresa pública que gestiona l’Hospital Universitari de Santa Maria, ha inaugurat avui un nou local situat al carrer de Ferrer i Busquets de Mollerussa, destinat al Servei de Rehabilitació Comunitària en Salut Mental i Addiccions. El servei atén persones amb trastorn mental sever per tal d'acompanyar-les en el seu procés de recuperació psicosocial, fomentar l'autonomia i la inclusió en la comunitat. 

SRC2

Actualment, el servei atén 40 persones i el seu entorn proper. L'equip de treball és interdisciplinari en els àmbits de la psicologia, el treball social i l'educació social.

Aquest nou local permetrà augmentar el ventall d'activitats que s’ofereixen a les persones amb trastorn mental, continuant apostant per un treball integral en l'àmbit de la salut mental.

Comentaris