Ivars d’Urgell celebra una dècada de promoció econòmica i turística amb la Fira de l’Estany

Fira de l'Estany Ivars d'Urgell
photo_camera Fira de l'Estany Ivars d'Urgell

L'Ajuntament d'Ivars d'Urgell obrirà aquest cap de setmana la desena edició de la Fira de l'Estany, un certament que arriba a la primera dècada amb la confiança d'haver consolidat la promoció econòmica i comercial del municipi, així com la divulgació turística de la comarca del Pla d'Urgell, segons ha explicat l'alcaldessa Montserrat Coma.

Presentació Fira de l'Estany 2018La Fira de l'Estany compaginarà els espais expositius, dedicats a la gastronomia i el comerç local, amb la cultura popular i la gastronomia i

producció local, que estarà representada per una setantena d'expositors.

El certamen obrirà portes el dissabte 7 d'abril, amb la presència de l'historiador de la UAB Josep M. Solé i Sabaté, a partir de dos quarts de cinc.

Tindrà lloc la Trobada Gegantera en la qual hi participaran les colles de Tàrrega, Borges, Castellnou de Seana, Torregrossa, Cornellà, St. Andreu de Palomar, Golmés i la colla amfitriona d'Ivars d'Urgell

La jornada es tancarà amb el maridatge de melmelades i conserves del productor de Vallverd, Mos de Tros i els vins de Carviresa.
El diumenge obrirà el programa d'actes una mostra de tractors antics, i tot seguit un tast de vins del celler Castell del Remei, en el que el seu director Tomàs Cusiné presentarà les noves varietats.

FERRETERIA-BARO-MARÇ2018El cantautor Pau de Pons serà l'encarregat d'amenitzar el Vermut popular al migdia, per donar pas al Show Cooking protagonitzat pel cuiner ivarsenc Àlex Guiu.

Al llarg del cap de setmana es duran a terme activitats de pintura en directe a càrrec de Swen Art, es podrà visitar l'exposició d'art d'Erik Schmitz, passejar amb els ponis de l'Associació eQuaid o participar en el Planetari familiar.

Comentaris