Ivars d'Urgell clausura la Fira de l'Estany amb èxit de participació i amb la mirada en la desena edició

La consellera de Governació Meritxell Borràs inaugurava dissabte la novena edició de la Fira de l'Estany, elogiant la iniciativa com a eina de dinamització econòmica, del municipi i de la comarca del Pla d'Urgell

Visita de la consellera Borràs a la Fira de l'Estany d'Ivars d'Urgell
photo_camera Visita de la consellera Borràs a la Fira de l'Estany d'Ivars d'Urgell

Ivars d'Urgell ha clausurat aquest diumenge la novena edició de la Fira de l'Estany, fent un balanç força positiu, pel que fa a expositors com a la presència de visitants. Una valoració que obliga als organitzadors a posar la mirada en la desena edició, amb el llistó força alt.

Visita de la consellera Borràs a la Fira de l'Estany d'Ivars d'Urgell 1La fira la inaugurava dissabte la consellera de Governació Meritxell Borràs, que va recórrer el recinte firal, acompanyada de l'alcaldessa d'Ivars d'Urgell Montserrat Coma, el president del Consell Comarcal Josep M. Huguet, i els alcaldes dels municipis del Pla 'Urgell.

Vermut Fira de l'Estany 1Borràs va manifestar, després de conversar amb els expositors, que la Fira de l'Estany és una mostra del dinamisme del territori i una eina de dinamització econòmica, no tan sols d'Ivars sinó del Pla d'Urgell.

El certamen, que s'ha celebrat aquest dissabte i diumenge, en el Pavelló Poliesportiu, i la zona verda dels voltants, ha comptat amb la participació de cent vint expositors, un important increment que ha obligat a l'organització ha instal·lar una carpa, en la que s'hi trobaven els representants locals que aplega la recentment creada associació Ivarseja.

Fira de l'Estany a Ivars d'Urgell Trobada geganteraEn el programa d'activitats aquest any s'incloïa la primera trobada gegantera, que ha convocat a les colles de Balaguer, les Borges Blanques, Bellpuig, Castellnou, Torregrossa, la Fuliola i la colla local. L'agenda s'ha completat amb activitats gastronòmiques i de lleure, que han comptat amb la col·laboració de les entitats i associacions del municipi. Com en edicions anteriors el diumenge es va dur a terme el vermut popular, que va comptar amb la participació de la veu lleidatana de moda Lo Pau de Pons.
 

Comentaris