Ivars d'Urgell inaugura les primeres Jornades de Tros

Segona collita Cooperativa d'Ivars
photo_camera Píndoles de reflexions per a la pagesia, Ivars d'Urgell
Amb el lema Píndoles de reflexions per a la pagesia, l'Ajuntament i la Cooperativa d'Ivars, inauguren aquest dilluns les primeres Jornades de Tros, un espai de debat i reflexió sobre la situació actual i futura del sector de la pagesia.

TROS 2020 - JORNADES AGRÍCOLES Ivars d'UrgellLes Jornades de Tros es duran a terme des d'aquest dilluns fins al divendres 6 de març, al fòrum Maria Mercè Marçal d'Ivars d'Urgell, cada vespre a partir de dos quarts de set de la tarda. El vicepresident de la Cooperativa L'Olivera de Vallbona de les Monges, Pau Moragues, obrirà el cicle, dimarts serà el torn del Conseller delegat del Grup Borges, Josep Pont, dimecres l'experiència de Joan Salicrú en l'agricultura Biodinàmica, els aliments d'una família pagesa compromesa amb la terra, serà el tema que tractarà el dijous dia 5, el pagès emprenedor, Filo Camí.

Les jornades es clausuraran el divendres dia 6 amb una taula rodona que intentarà recollir les reflexions, en la que hi participaran la consellera d'Agricultura, Teresa Jordà, el gerent de la Cooperativa d'Ivars, Antoni Pané, i el director d'operacions d'Aldahra Europe, Abdolghani Ezzitouini.

Comentaris